Pages

Tuesday, April 28, 2015

ZARRAZ NEVER GIVE UP HAIR CARE


Rambut Gugur dan Jarang? 

 Rambut Nampak Tidak Bermaya? 

Rasa Gatal Di Kulit Kepala? 

Masalah Kelemumur?

 

KAMI ADA PENYELESAIAN NYA

PRODUK TIGA SERANGKAI DARI 
ZARRAZ PARAMEDICAL


 • 1. NEVER GIVE UP "SHAMPOO" (300ML) RM75.00

         FUNGSI
  • Merupakan langkah pertama bagi penggunaan rawatan "hair loss".
  • Bukan sekadar shampoo biasa. Ia merupakan alternatif perubatan yang mengandungi konsentrasi asid amino yang tinggi dalam memperbaiki otot rambut , menyelesaikan masalah kelemumur, rambut yang mudah gugur dan lain-lain lagi. Shampoo ini dapat memberikan sel-sel rambut bernafas dengan sempurna di mana menjadikan sel anak-anak rambut aktif tumbuh semula serta rambut menjadi lebih lembut,beralun dan lebat.
       CARA PENGGUNAAN
  • Basahkan rambut dan ratakan shampoo sepenuhnya pada kulit kepala serta struktur rambut. Gosok dan urut perlahan-lahan selama 3-5 minit bagi penyerapan vitamin dan protein asid amino ke dalam rambut
  • Bilas dan di susuli dengan pemakaian Never Give Up Hair Care (HAIR MASK)  
 •       BAHAN UTAMA PRODUK   Glycerin, Hydrolsed Soy Protein, Rosemary extract, Glycoproteins, Glutamic acid, Valine & Threonine

Untuk masalah rambut gugur, gunakan 1 hari 1 kali.  Sehingga nampak perubahan, bolehlah digunakan seminggu 3 atau 4 kali.


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result


http://www.budgethealthproducts.com/p/payment.html

2. NEVER GIVE UP "HAIR MASK" (500ML) RM150.00

     FUNGSI

 • Merupakan langkah ke-2 sebagai agen pelembut yang di formulakan dalam bentuk masker bagi mendapatkan kesan kebaikan maximum untuk si pemakai.
 • Untuk kesan yang terbaik, setiap kali menggunakan HAIR SHAMPOO ZARRAZ,anda amat digalakkan memakai HAIR MASK ini.
 • Selain bagi rawatan rambut gugur, ia sangat bagus digunakan bagi mengatasi masalah kulit kepala yang gatal,kelemumur , dan yang sering menghadapi masalah pening kepala atau migrain kerana masker ini amat sejuk . Ia dapat melegakan urat saraf kepala anda.
 • Ia dapat membantu memperbaiki struktur rambut yang rosak akibat daripada kerosakan kimia seperti mewarnakan rambut,mengerinting ( permed ), meluruskan rambut ( rebonding ) agar rambut sihat semulajadi iaitu lebih lembut dan bersinar . Serta memudahkan rambut untuk di sikat.
   
  CARA PENGGUNAAN

 • Dalam, keadaan rambut yang lembap, oleskan krim masker ini pada pada kulit kepala sehingga ke hujung rambut ( melengkapi keseluruhan rambut ). Lebihkan krim masker di tempat yang menghadapi masalah rambut. Urut perlahan-lahan selama 3-5minit agar penyerapan pada rambut berlaku. Lalu di bilas.
 • Digalakkan untuk melumurkan rambut anda dengan buah limau purut bagi mendapatkan kesan bau yang melegakan dan menenangkan.
 • Atau jika anda mempunyai masa,selepas menyapu krim rambut itu,anda boleh membalut rambut menggunakan tuala panas dan biarkan selama 20minit . Ini bagi rawatan seperti di salon rambut.
 • Cuci atau bilaslah sebersih-bersihnya dengan air biasa @ sejuk bagi mendapatkan akar rambut yang kuat.
 • Keringkan rambut anda menjadi sedikit lembap dan disusuli pemakaian Never Give Up Serum.
    
 BAHAN UTAMA PRODUK

 • Glycoproteins, Glutamic acid, Valine, Threonine, Menthol, Hydrolsed Soy Protein, Stearyl Alcohol & Cetyl Alcohol
Nota penting : Alcohol yang dimaksudkan bukanlah seperti alcohol yang lain. Ia ditemui di dalam sayuran semulajadi sebagai “ emulsifying “ agar rambut tidak kehilangan air. ( water-base lubricant ). Bukan akan mengasari rambut tetapi fungsinya adalah merawat rambut daripada sakit dan luka punca masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala.
Ia dapat mengelakkan rambut daripada merekah dan bercabang.
Produk Zarraz Paramedical selamat digunakan.

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent resulthttp://www.budgethealthproducts.com/p/payment.html
3. NEVER GIVE UP "HAIR SERUM" (110ML) RM85.00

    FUNGSI

Dengan kajian formula , terhasillah serum rambut Zarraz ini. Serum rambut yang penuh dengan khasiat ini dapat membantu merawat dari akar umbi rambut sehingga ke hujung rambut. Menguatkan struktur rambut, memberi nutrisi agar anak-anak rambut ( sel baru ) aktif akan tumbuh semula dengan 5x ganda . Ia amat bagus bagi membantu rambut rapuh.


  CARA PENGGUNAAN
 • Dalam keadaan rambut yang lembap atau kering,  Sapukan serum rambut ini pada keseluruhan kulit kepala yang bermasalah  yang sering mengalami rambut yang patah,kegatalan atau rambut yang " kurang ".
 • Digalakkan sapu juga pada hujung rambut bagi membaiki rambut yang berpecah atau bercabang.
 • Bagi kaum wanita yang bertudung,sekiranya rambut anda lembap, selepas menyapu serum ini, haruslah dikeringkan rambut dahulu sebelum memakai tudung.
 • Boleh dijadikan minyak rambut . Lebih-lebih lagi bagi  kaum lelaki. Pasti anda akan merasai kelembutan dan perbezaan selepas memakainya. Pakailah sekerap mungkin ( 1hari 3x ) bagi anda yang menghadapi masalah rambut gugur. Jika untuk " MAINTAINING " atau hanya untuk lebih menguatkan rambut serta mengekalkan rambut yang sedia sihat , anda boleh memakai 1hari 1x sudah memadai.

BAHAN UTAMA PRODUK
Glycoproteins, Glutamic acid, Valine, Threonine, Hydrolsed Soy Protein, Gingko Biloba extract, Vitamin B5 (Panthenol), Vitamin E, Rosemarry extract & Lemon


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result
http://www.budgethealthproducts.com/p/payment.htmlSEBARANG PERTANYAAN 
SMS/WHATSAPP
013-3508398 (NIK) 
Disclaimer : All materials on this website is provided for your information only and may not be construed as medical advice or instruction