Pages

Monday, September 29, 2014

CATUABA NOURISHING ESSENCE



PRODUK TERBAIK DAN TERLARIS DI PASARAN ONLINE

FENOMENA BARU DI MALAYSIA

HERBA CATUABA MEMANG LUARBIASA 

JADIKAN LELAKI LEBIH HEBAT!!!

 Mari sama-sama kita berkongsi maklumat tentang produk Catuaba ini
Rawatan alternatif  dan membantu sesama insan khusus nya yang bernama LELAKI



 16 kelebihan utama Catuaba

Memberi badan yang lebih kuat, sihat dan bertenaga
Menggalakan peredaran darah,mencegah penyakit kardiovaskular
Mengurangkan kolesterol darah
Meningkatkan fungsi hati,buah pinggang dan paru-paru
Merawat hiperplasia prostatik benigna(BPH) dan mengurangkan kekerapan membuang air kecil pada waktu malam.
Meningkatkan taraf kehidupan seksual
Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan
Meningkatkan daya ingatan
Mencegah kencing manis
Membantu mengurangkan tekanan kehidupan
Meningkatkan pertumbuhan otot dan kekuatan badan
Meningkatkan peratusan kesuburan
Anti keradangan
Meningkatkan imuniti badan
Mengaktifkan kadar metabolisma
Kecutkan buasir tahap 1 & 2

Disclaimer: The results can be vary between people and there's no permanent result for this customer


CATUABA TERJAMIN MENGATASI MASALAH LELAKI!!
1 PAKET SAJE, ADIK KECIL KERAS MACAM BESI!!
TAMBAHKAN TENAGA BATIN ANDA SEKARANG!!

 ISTERI PASTI MERAUNG BERBEZA DARI BIASA !!

Disclaimer: The results can be vary between people and there's no permanent result for this customer




Disclaimer: The results can be vary between people and there's no permanent result for this customer



Disclaimer: The results can be vary between people and there's no permanent result for this customer

JANGAN LUPA DAPATKAN YANG ASLI!!!


Beza Catuaba Original & Tiruan LIVE
http://www.youtube.com/watch?v=ooo6JBEMp7s


HALAL DAN ADA KELULUSAN KKM

KKM : (50) dlm, KKM-163/S/25 Jld.163




APAKAH YANG BAKAL ANDA RASAI DENGAN CATUABA NOurishing Essence ?

Mendayung laju lebih lama berterusan tanpa rasa nyilu pada zakar.
Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa.
Mendorong nafsu anda ke tahap yang tidak pernah anda bayangkan sebelum ini.
Nikmat klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
Meningkatkan ketahanan zakar
Mengelakkan pancutan awal
Melancarkan aliran darah zakar
Membetulkan urat zakar
Memberi badan yang lebih kuat, sihat dan bertenaga

Disclaimer: The results can be vary between people and there's no permanent result for this customer


100% adalah ramuan bahan asli yang memberi kesan Hebat!
Boleh menjadikan anda sihat tubuh badan dan terserlah kelakian anda.


TESTIMONIAL
"Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya. Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat. Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya! Suami saya sering 'ajak'. Kalau dulu tak sampai 10 minit dah 'game over', tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak 'bintang'. Rasa pun lain macam! Bestnyer!"
NurulHuda
Kuala Lumpur
"Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun. Alahai...rasa macam orang tua jer! Bini saya dok maintain jer lagi. Tak boleh jadi ni. Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba. Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya. MENAKJUBKAN! Saya rasa macam remaja semula. Yang lagi best...waktu bertarung dengan isteri...Hahaha!!! Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!"
Zainuddin
Sungai Petani, Kedah
"Macam-macam produk saya dah cuba, boleh la tahan. Kalau nak kuat kena beli ubat kuat. Kalau nak keras kena beli ubat keras. Kalau nak tahan lama kena la beli ubat tahan lama. Takut gak ambik macam-macam ubat. Rosak buah pinggang. Bajet pun tinggi. Tapi bila ambil Catuaba, KUAT, KERAS, TAHAN LAMA semua ada dengan hanya beli satu produk. Tak la mahal mana pun! Terima kasih Zack kerana kenalkan kat aku!
Ariffin
Sabak Bernam, Selangor
"Hihihi... malu la jugak nak cerita. Tapi saya nak kongsi pengalaman saya. Saya berusia 27 tahun dan merupakan isteri kedua kepada suami yang berusia 45 tahun. Pada awal perkahwinan saya selalu tak merasa puas dilayan oleh suami saya. Tapi nak buat macam mana...dah itu pilihan saya bersuami lebih tua dan jadi no 2. Tapi setelah diperkenalkan Catuaba oleh teman facebook, suami saya nampak berbeza! Layanannya juga lebih MANTAP! Tak sabar saya menunggu giliran...
Lisa
Ipoh, Perak
Disclaimer: The results can be vary between people and there's no permanent result for this customer



CARA MAKAN


Hanya letak bawah lidah sebelum 2 atau 3 jam acara dimulakan
 2 ke 3 saat ia akan cair
Orang umur bawah 50 tahun (1 bungkus dalam 3 atau 4 hari)
Orang umur atas 50 tahun (1 bungkus dalam 2 atau 3 hari)


Disclaimer : All materials on this website is provided for your information only and may not be construed as medical advice or instruction



HARGA BIASA : RM 120.00
HARGA PROMOSI : RM100 SAHAJA

Penghantaran adalah PERCUMA

COD disekitar kawasan Ampang


http://www.budgethealthproducts.com/p/payment.html

option






3 comments:

  1. Slm tuan...
    Saya shidi dri kk sabah.
    Nk oder catuaba ni... klu pos ke sabah brapa?
    Catuaba + pos?

    ReplyDelete
  2. salam tuan, kalau order lima kotak catuaba dapat Rm berapa?

    ReplyDelete
  3. Waalaikumsalam wbt
    Kalau ambil saya bagi
    RM80 x 5 = RM400

    Utk lebih lanjut boleh sms/whatsapp saya di 0133322543

    ReplyDelete