Pages

Tuesday, May 13, 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN








SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

pilihan anda yang tepat....


1,600,000,000MG
36X Anti-Oxidant
14X Stem Cell
20X Super Fruits
Pitera Rich Extract


Teknologi dari JAPAN & FRANCE  yang terbaru untuk pembuatan Secret Skin White Kawaii Kolagen yang berkualiti terbaik. Produk yang terhasil adalah mudah serap kedalam tubuh melalui saluran darah dengan mengunakan teknologi NANO ia bertindak dengan pantas hingga memberi kesan yang cepat. 


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

fungsinya adalah sebagai :

• Perangsang kepada kolagen asal kulit 
• Menghalang sinaran matahari UV
• Agen yang aktif menghasilkan kolagen
• Anti penuaan 
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Memutihkan kulit dengan lebih pantas
• Membantu menganjalkan kulit
• Membantu menghilangkan kedutan
• Mengecutkan jerawat 
• Membantu menghapuskan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi masaalah kulit yang bersisik 
• Melembabkan kulit yang kering
 • Membantu menghaluskan kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi masaalah sakit sendi tulang
• Boleh digunakan oleh Ibu mengandung
• Boleh gigunakan oleh ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Mengurangkan kadar kolestrol turun
• Menolong mengatasi masaalah rambut 

 Membantu masaalah bibir mengelupas
• Menyihatkan dan menyegarkan tubuh
• Membantu membuang toksin di dalam badan
• Boleh digunakan oleh lelaki & wanita 
• Pengeluaran susu ibu meningkat
• Mengawal dan melansingkan badan

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result




TESTIMONIAL 

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers




 Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers




 

 Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers




 Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers




 Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers





SURAT PENGESAHAN KKM

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result




LOGO-LOGO PENGESAHAN

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result 







Bahan bahan yang terkandung dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

  1. Wild Blueberry Stem Cell
  2. Blueberry Stem Cell
  3. Raspberry Stem Cell 
  4. Green Apple Stem Cell
  5. Apple Stem Cell
  6. Snow Lotus Stem Cell
  7. Green Tea Stem Cell
  8. Tomato Stem Cell
  9. Swiss Red Grape Stem Cell
  10. Grape Stem Cell
  11. Argan Fruit Stem Cell
  12. Rosella Stem Cell
  13. Cranberry Stem Cell
  14. Blackberry Stem Cell
  15. Trehalose
  16. Chondrus Crispus
  17. Pure L-glutathione
  18. Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen
  19. Phyto Hyaluronic Acid
  20. Pitera Extract
  21. Pearl Powder
  22. Biotin
  23. Acaiberry Strawberry
  24. Pamogranate
  25. Avocado
  26. Grape Seed Extract
  27. Perilla Seed Extract
  28. Mangosteen Extract
  29. Vitamin D3
  30. Viamin C
  31. Kiwi
  32. Co-Enzyme Q10
  33. Astaxanthin, Omega 3
  34. Papaya
  35. Lemon


ATUR CARA MAKAN 
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

  • 1 sachet sehari sebelum tidur
  • Boleh dicampur dan dibancuh dengan air kosong ataupun  jus
  • Boleh juga dikemam di bawah lidah (cara ini lebih cepat tindak balasnya berbanding dengan bancuh)
  • Minum ketika perut masih lagi kosong
  • Pantangnya adalah dilarang minum minuman berkafien atau bergas semasa mengambil produk ini



Disclaimer : All materials on this website is provided for your information only and may not be construed as medical advice or instruction





HARGA BELIAN TERBAIK KAMI


SET 1
1 SET  RM140.00 + Free Brightening Serum

2 SET RM270.00 + Free 2 Brightening Serum


SET 2

1 SET RM170.00 + Free Brightening Serum & MiracleWater

2 SET RM330.00 + Free 2 Brightening Serum & 2 Miracle 

Water


SET3
 
1 SET  RM140.00 + Free Miracle Brightening Soap

2 SET RM270.00 + Free 2 Miracle Brightening Soap


Penghantaran adalah PERCUMA!! 

 

http://budgethealthproducts.blogspot.com/p/payment.html


36 comments:

  1. Terima kasih kerana berminat..sis boleh pembayaran seperti di sini http://www.budgethealthproducts.com/p/payment.html?m=0

    ReplyDelete
  2. Salam, pek berkembar tu brerti ada 2jar hrga RM140?

    ReplyDelete
  3. Yea betul sis..pek berkembar ada 2jar dan ada 70 sachet dengan harga RM140 sahaja

    ReplyDelete
  4. Di johor, di mana yg ade menjual produk ini?

    ReplyDelete
  5. Saya tak pasti agen Johor dimana tapi kami adalah agen sah di Kuala lumpur dan boleh menghantar order ke Johor dengan menggunakan pos laju dan hanya mengambil masa 1 ke 2 hari utk sampai ke destinasi..

    ReplyDelete
  6. Aslm. U agen di kuala lumpur ye.bole cod ke?area bandar sri permaisuri cheras.tq

    ReplyDelete
  7. Boleh sis...sms/whatsapp no 0133322543

    ReplyDelete
  8. Kami ada beri freegift 1 botol sswkc tablet

    ReplyDelete
  9. sis..COD area cyberjaya ada ke? then if pos hrge RM140 tu dh termasuk pos ke?

    ReplyDelete
  10. Sms/whatsapp saya 013-3322543
    Terima kasih

    ReplyDelete
  11. Postage adalah percuma seluruh Malaysia..

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Hi sis..Set jar berkembar 70 sachet serta free gift 1 botol tablet sswkc dan serum..

      Delete
  13. Sswkc ade ke yg tiruan sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis..pastikan beli yg ada sticker hologram dan code qr atau boleh order direct dgn kami.tq

      Delete
  14. Sis, utk sabah sarawak juga free pos?

    ReplyDelete
  15. Yea sis..postage ke seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak adalah percuma..

    ReplyDelete
  16. Pill yg dpt free gift tu boleh diambil serentak ke dengn sswkc ni?...
    Memang kita perlu combined kan ke?

    ReplyDelete
  17. sis ada lagi ke set berkembar ni....whatsapp sy 0145343913

    ReplyDelete
  18. sis sya berminat dgn product ni...untuK set 1 (RM140)...mcm mn sya nk dptkn nya...sbb sya dr sarawak...

    ReplyDelete
  19. Sis yana..jika berminat sila sms/whatsapp kepada saya 0133322543

    ReplyDelete
  20. Sy dah wasep..tpi x de respon pun...

    ReplyDelete
  21. Tumpang tanya bagi orang yang ada cyst boleh ambil x produk ni? Saya agak berminat tp risau dia akn mengaktifkan lgi cyst

    ReplyDelete
  22. Saya sarankan agar sis dapatkan rujukan nasihat daripada doctor sebelum mengambil produk ini...

    ReplyDelete
  23. Sis set no 2 ad lg ke miracle water dgn brightening serum?

    ReplyDelete
  24. HQ nye dkt sungai petani kE?

    ReplyDelete